Dündarlı İlkokulu

Vizyon: İlgi ve yeteneklerine göre doğru yönlendirilmiş milli ve manevi değerlerinin farkında olan , bilime, sanata, demokrasiye, ulusal kültürüne ve geçmişine saygılı, hümanist, ahlaklı, üretken, girişimci, öz güvenli,kimlik sahibi, çevreci ,iş hayatında başarılı, mutlu bireyler yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimizin başarılı olabilecekleri alanları saptamak ve onları desteklemektir. Bu kapsamda; Öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda kendilerini tanımalarını sağlayarak hedef belirlemelerine yardımcı olmak ve hedefleri doğrultusunda öğrencilerin öğrenme yaşantılarını artırmaya çalışmak, milli ve manevi değerleri tanıyıp özümsemelerini sağlayacak etkinlikleri planlayıp uygulamak temel görevimizdir.

Başarılar:

Saatler: 08.50 14.10
Isınma: Kaloriferli
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Lojman: 1 -
Servis Bilgisi: Servis bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: "Yedi Bölge Yedi Renk" Ana Sınıfından Üniversiteye Abi, Abla, Kardeş Okul Projesi "Dündarlı İlkokulu Tohum Bankası"

WEB - https://dndarlilkokulu.meb.k12.tr

Adres - DÜNDARLI MAH. 111001 NOLU SK. OKUL BLOK NO 24 İÇ KAPI NO 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Halk otobüsleri ve kişisel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 25 km